Home » 2017: Waar gaan we slapen?

Net als ieder jaar veranderd er weer veel op hotelgebied in Groot-Brittannië. Het is een komen en gaan van hotels, vaak niet te voorspellen. Maar een beetje vooruitblikken op wat er komen gaat op accommodatie gebied in 2017 is natuurlijk wel mogelijk.

Southampton Harbour Hotel

Southampton Harbour Hotel

Southampton krijgt vanaf juni zijn eerste vijfsterrenhotel inclusief spa. Het hotel in het Ocean Village telt vijfentachtig kamers, een restaurant en champagnebar op het dak. Je kunt er ook geniete van een haven-spa met gym en zwembad. Het hotel heeft de looks van een schip en zal dus opgaan in zijn omgeving aan het water.

Scotland Yard Hotel

Vele complotten zijn hier bedacht en uitgedokterd. En wanneer kom je op de beste ideeën? Onder de douche natuurlijk…en waar kun je dan beter douchen dan in het oude Scotland Yard gebouw? Deze politiepost wordt begin 2017 omgetoverd tot een luxueus vijfsterrenhotel. Na een renovatie van vijftig miljoen pond waan je je in luxe, met kamers van tienduizend pond, twee bard, een bibliotheek en restaurants. Maar dan begeef je je wel op de plek waar jarenlang onderzoek is gedaan naar Jack the Ripper, en kom jij misschien met de oplossing op dat vraagstuk…
Adres: 3-5 Great Scotland Yard, Westminster, London 

Ibis Styles Piccadilly Circus hotel

Voor de wat kleinere beurs (bijna iedereen dus) kun je in hartje Londen vanaf 2017 ook in het Ibis hotel nabij Piccadilly Circus slapen. Het wordt gevestigd in het voormalige Trocadero entertainmentcomplex. Met 583 kamers wordt dit het grootste ‘budget’-hotel van West End. Kamerprijzen (tussen honderd en honderdvijftig pond) zijn voor deze locatie laag. Het hotel opent zijn deuren dan ook op een plek waar voornamelijk vijfsterrenhotels zich vestigen.
Adres: London Trocadero, Soho, 7-14 Coventry Street, London

Woolsington Hall Hotel

Woolsington Hall Hotel

Ten noorden van de stad Newcastle Upon Tyne ligt Woolsington Hall. Een prachtig complex wat nu wordt gerenoveerd voor een 5-sterren hotel van 34 kamers. De gasten kunnen gebruik maken van het restaurant, lodges, een golfbaan en een kookschool. Het hotel ligt vlakbij het vliegveld van Newcastle.
Meer informatie: www.woolsingtonhallhotel.co.uk

The Willow Street Hotel

nobu hotel

Top sushi chef Nobu Matsuhisa opent zijn eerste Europese hotel in de Londense wijk Shoreditch. Het hotel krijgt 150 kamers en een indrukwekkend 5 meter hoog restaurant. Hier worden natuurlijk creaties van Nobu himself gepresenteerd. Na Azië en Noord-Amerika hopent de chef nu ook Europa te veroveren.
www.nobuhotels.com/london-nobu-hotel

Eden Project

Eden Project Hotel

De plannen liggen er al even, maar nu lijkt het echt zo ver. Er komt een 8,5 miljoen pond kostend hotel bij het Eden Project, de prachtige botanische tuinen in Cornwall. Het ruim 100-kamer tellend hotel zal moeten opgaan in de omgeving en rechtstreeks toegang geven tot de populaire attractie. De bouw begint in 2017, maar is waarschijnlijk pas klaar in april 2018. Sowieso een mooi vooruitzicht voor het komend jaar…Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.