You are here
Home > Nieuws > Evenementen > Beleef oude tijden in de Londense metro

Beleef oude tijden in de Londense metro

Prachtig toch die oude beelden van de London Underground? Op zondag 9 september kun je zelf ook terug in de tijd in de Britse hoofdstad.

Stap aan boord van de art-deco 1938 tube voor een reis door de tijd met entertainment dat doet denken aan de jaren ’30. Je reist in oude tijden over de Metropolitan-lijn naar het station Amersham. Er zijn optredens van de Susie Q’s, die Andrew’s Sisters-klassiekers zullen zingen, begeleid door swingdansers met de juiste bewegingen. Kom gekleed in je deco en dans mee.

Er is ook genoeg te doen voor kinderen, dus gezinnen zijn welkom. Verhalen over reizen uit het verleden tot leven gebracht door gekostumeerde personages. Of wandel door de pop-upwinkel van het London Transport Museum met een assortiment Metropolitan-lijngeschenken.

Vervolg de festiviteiten met een gratis ritje met een historische bus van Amersham Station naar Amersham Old Town, waar de jaarlijkse Heritage Day plaatsvindt. Geniet van live bands en optredens, lokale marktkraampjes en een kinder- en kermisgebied.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van London Transport Museum. Ben je te laat? Dan kun je je op deze pagina ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

1938-tube
© TfL from the London Transport Museum collection

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top