Home » Groot-Brittannië » Engeland » Coastal Pass, je paspoort tot de oostkust van Engeland

Gepubliceerd op 30 april 2017 | Laatst aangepast op 5 juli 2024

Je kunt het oostelijke kustgebied van Engeland op een interactieve manier verkennen door middel van de nieuwe reistool van Coastal Pass. Zo kun je je eigen reisroute bepalen en deze ook boeken. 

Wanneer je met je auto de oversteek maakt naar Engeland is het zeker de moeite waard om niet gelijk de snelweg op te schieten naar Londen of Schotland. Dat hebben we al eens laten zien in onze blogs over o.a. Norwich en Ipswich, maar er is nog zoveel meer te beleven aan de oostkust. De Coastal Pass richt zich op het gebied van Essex (vanaf de haven van Harwich) tot aan Yorkshire (voor de haven van Hull). Je zou dus een prachtige rondreis van Harwich naar Hull kunnen maken, gemaakt op de website van Coastal Pass. De lengte van je vakantie en je bestemming bepaal jezelf. Je kunt ook leuke tips opdoen voor als je toch op doorreis gaat naar de rest van Groot-Brittannië of Ierland.

Whitby Harbour

De digitale pas geeft je keuzes uit zes thema’s: hoogtepunten, erfgoed, natuur, leven aan de kust, kunst en cultuur en actief aan de kust. Daarmee kun je een reis geheel naar je eigen smaak inrichten. Meer dan 250 toeristische ondernemingen (van slaapplek tot natuurreservaat en attractie) kun je op de website vinden.

Ga je bijvoorbeeld voor de natuur, denk dan aan zeehonden en vogels spotten. Of ga wandelen langs de prachtige kust en bezoek de grotere badplaatsen Great Yarmouth en Lowestoft.
Ben je meer van de highlights? Verwonder jezelf dan bij de krijtrotsen van Flamborough Head of bezoek Boston Market in Lincolnshire.
Schilderachtige plaatsen, de heerlijkste restaurants en verbazingwekkende concerten en toneelvoorstellingen zijn geen geheim meer dankzij Coastal Pass. Je kunt er gelijk je hotelkamer boeken of entreekaart kopen, echter kun je de website ook alleen gebruiken om ideeën op te doen.

Meer informatie over Coastal Pass

www.coastalpass.nl


Categorieën:

Geschreven door:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer Engeland

Ben je je reis naar Engeland aan het plannen?
Of gewoon inspiratie aan het opdoen?
Kijk hier voor meer reisinspiratie naar Engeland.

Nieuwsbrief
  • 6X per jaar informatie over het Verenigd Koninkrijk ontvangen?
  • Nooit meer zonder reisinspiratie 
  • Leuke winacties
  • De verrassendste bestemmingen
  • Zonder reclame
Social Media
Zoeken