Home » Groot-Brittannië » Noord-Ierland » Belfast » Even in Belfast: Go Explore 360 Virtual Reality App
The Belfast Go Explore app

Vanaf nu hoef je niet meer naar Belfast om er wel van te genieten. Dus ben je er nog nooit geweest? Of wil je gewoon weer eens even terug? Hier is de oplossing! Er is namelijk een 360º virtual reality app gelanceerd.

Belfast Go Explore app

De gratis app maakt deel uit van de Visit Belfast’s Go Explore campagne en neemt je mee naar de bekende plekken in de stad. Zo neem je een bezoekje aan Crumlin Road Gaol, St. George’s Market en Titanic Belfast. De app is vooral gelanceerd om jonge mensen uit Europa naar de stad te lonken, vandaar dat er ook een Spaanse en een Franse versie bestaat (naast de Engelse).

Sightseeing Belfast

In de app bezoek je de bekende plekken in 360 graden. Je kunt om je heen kijken, net of je er echt staat. Met een speciale virtual reality bril klopt je gevoel helemaal. Wanneer je de app hebt gedownload kun je uit verschillende icoontjes, bij de grootste (middelste) krijg je een algemeen filmpje te zien. Bij de andere krijg je meer informatie over de Troubles, Titanic, Game of Thrones en de mensen in Belfast.

Leuke app, vooral als je binnenkort naar Belfast gaat. Dan heb je toch het idee dat je al iets hebt gezien. De informatiefilmpjes zijn kort, maar wel informatief. Van ons hadden ze langer mogen zijn. We want more Belfast!

De Belfast Go Explore app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store .

Tot 29 april 2016 kun je op de website van Visit Belfast ook nog een virtual reality bril winnen. Doe mee op http://visitbelfast.com/home/draw/38

Screenshots van de app:


Categorieën:

,

Geschreven door:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer Noord-Ierland

Ben je je reis naar Noord-Ierland aan het plannen?
Of gewoon inspiratie aan het opdoen?
Kijk hier voor meer reisinspiratie naar Noord-Ierland.

Nieuwsbrief
  • 6X per jaar informatie over het Verenigd Koninkrijk ontvangen?
  • Nooit meer zonder reisinspiratie 
  • Leuke winacties
  • De verrassendste bestemmingen
  • Zonder reclame
Social Media
Zoeken