Home » Grote weekend van avontuur in Wales (2 en 3 april  2016)

Over drie weken is het zover, dan is het Great Weekend of Adventure in Wales. Het is je kans, om net na Pasen, om je te laten inspireren om op avontuur te gaan in in het westen van Groot-Brittannië. En er is genoeg te doen! Zo kun je ondergrondse logeerpartijtjes en picknicken in een kasteel.

Celtic Quest Coasteering

The Great Weekend of Adventure, Wales

Je kunt het Jaar van Avontuur letterlijk induiken met een hoop lol. Celtic Quest Coasteering organiseert kustspringen vanaf Pembrokeshire Coast.
Als je leuk verkleed gaat (dus haal je carnavalsoutfit maar weer uit de kast), mag je voor de helft van het geld (22 pond per persoon). Dit aanbod geld alleen op 2 en 3 april.

Ondergronds slapen

The Great Weekend of Adventure, Wales

Altijd al ergens willen slapen waar het echt donker is? Tijdens dit speciale weekend kun je in een verlaten leisteenmijn in midden Wales. De Corris Mine laat je diep onder de grond terug in de tijd gaan. De mijn werd 130 jaar actief gebruikt.
Wie een donkere mijn ingaat moet natuurlijk eerst goed eten. Ook daar is rekening mee gehouden want je kunt eerst dineren in Slaters Arms. En voordat de kaarsen worden gedoofd, krijg je nog een lekkere warme chocolademelk om goed warm te blijven. Dan kun je er wel weer even tegenaan voordat je de volgende ochtend aan je Welsh ontbijtje kan beginnen.

Burn Series Event

The Great Weekend of Adventure, Wales

Toch meer van de buitenlucht? Dan is de Burn Series Event misschien iets voor jou. Het is een inleiding tot Adventure Racing voor volwassenen en kinderen, ervaring is niet nodig. De wedstrijd bestaat uit 3km rennen, 1km kajakken, 10km mountainbiken en 2km oriënteren.

Een kajak wordt geregeld, je moet zelf echter wel een fiets, kompas en eten regelen. Dan sport je wel in een prachtige omgeving, alleen kijken mag natuurlijk ook.

Kijk op de website van VisitWales op de Great Weekend of Adventure kalender voor alle avonturen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.