Home » Groot-Brittannië » Jongensdroom komt uit dankzij paleiswacht Windsor Castle
Marshall

Brandweerman? Politie? Superman? Nee allemaal niet, zelfs geen leraar of astronaut. Marshall wil paleiswacht worden. In zijn outfit marcheert hij al regelmatig rond in en rondom zijn huis, maar daar kon het natuurlijk niet bij blijven.

Zijn moeder Imogen nam hem voor zijn vierde verjaardag mee naar Windsor Castle. Hier wisselt de wacht regelmatig zodat Marshall zijn idolen eens van heel dichtbij kan zien. Het kleine mannetje met wachtersoutfit ontroert ook Korporaal Paul Edden en daarom draait hij nog even om. Dit zorgt voor een ontroerend tafereel en een droom die uitkomt voor de kleine Marshall.

Korporaal Paul Edden hoorde pas later dat het Marshall’s verjaardag was. Edden tegen Forces TV: “Ik wilde toen ik jong was ook met een soldaat op de foto en toen ik Marshall in zijn Coldstream Guard uniform zag maakte me dat trots op wat ik doe. Ik wilde hem de kans geven om een foto te hebben voor zijn eigen herinnering. Toen een collega de video op Instagram vond hoorde ik dat het zijn verjaardag was, dus dat maakte het moment alleen maar beter.”

Marshall’s droom verjaardag is nog niet voorbij, hij heeft een speciale tour op Windsor Castle aangeboden gekregen.

Ook Forces TV was ontroerd en maakte een filmpje over de jonge wacht.


Categorieën:

Geschreven door:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.