Home » Nieuws » Nieuws » Play London met Mr Bean, de Londen-game voor op je mobiel

Verslaafd aan spelletjes op je telefoon? Ja? Dan is dit een goede afwisseling. Nee? Dan misschien binnenkort wel. Met Play London leer je de stad beter kennen en kun je je uitleven op de games. Zo maak je kans op leuke prijzen of kun je je verdiende punten inwisselen voor vouchers, te gebruiken in Londen.

Het spel is te downloaden via Google Play en de App Store, kijk op de www.play.london voor de directe links. Je begint in de stad Londen en kiest dan een wijk. Keninsgton & South Kensington, Westminster, Covent Garden, City of London, South Bank & Bankside en Greenwich. Als je dan een wijk ingaat zie je de grootste highlights van die wijk, waarna je per highlight een game hebt. Alle spellen hebben tien levels. Een hoop spelplezier dus.

Play London spel

In het spel help je Mr Bean met zijn tea-party door items te verzamelen zodat zijn tafel goed gevuld is om het koninklijk huis te vieren. Het is een match-spel, denk aan Candy Crush, waarbij je icoontjes wisselt zodat je er drie of meer op een rij krijgt. Hiermee verdien je punten (muntjes), ook als je het spel niet haalt. Je krijgt namelijk per spel een opdracht (speel een X aantal symbooltjes weg, of speel alle spinnenwebben weg). Wanneer je een opdracht haalt ga je naar het volgende level.

De verdiende punten kun je inzetten om items te kopen voor de tea-party, maar leuker is natuurlijk om vouchers te kopen. Denk aan bijvoorbeeld korting vouchers voor koffie, attracties en rondleidingen. Maar je kunt er ook een lot mee kopen voor winacties. Zo maak je kans op een vliegticket naar Londen of kortingsvouchers voor bekende winkelketens.

Of het spel nog niet verslavend genoeg is zorgen de vouchers voor extra stimulans om te spelen. Gelukkig kunnen je levens opraken en moet je dan weer even geduld hebben voordat je nieuwe krijgt.

Meer informatie: www.play.londonGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.