Home » Kaart bezienswaardigheden Verenigd Koninkrijk

Al onze artikelen over bezienswaardigheden in het Verenigd Koninkrijk staan op deze kaart. Je kunt zelfs selecteren op soort bezienswaardigheid.

Natuurlijk hebben we nog veel meer artikelen op onze website klaar staan. Maar artikelen over tradities, boeken en geschiedenis kunnen wij niet op deze kaart zetten. Ook onze artikelen over filmlocaties zijn lastig hierin op te nemen (of ze moeten voornamelijk op één plek zijn opgenomen).

Op onze website vind je nog veel meer informatie over de bezienswaardigheden in het Verenigd Koninkrijk, dus als je op zoek bent naar iets specifieks, gebruik dan onze zoekfunctie. Laat je verrassen door de prachtige locaties die het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft en begin vandaag nog met het plannen van je volgende reis.

Tip: Wanneer je op het steden of dorpen icoon drukt krijg je de algemene artikelen over die plaats te zien (wandelroutes, top 10 must sees, etc).

Het Verenigde Koninkrijk is een land vol historie, cultuur en natuurwonderen. Het land is verdeeld in vier delen: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland en elk gebied heeft zijn eigen unieke bezienswaardigheden. Of je nu op zoek bent naar grandioze kastelen, prachtige parken, stijlvolle architectuur of adembenemende landschappen, het Verenigd Koninkrijk heeft het allemaal.

Op onze kaart van bezienswaardigheden in het Verenigd Koninkrijk vind je alle hoogtepunten die je tijdens je reis niet mag missen. Van de indrukwekkende Tower of London in het hart van de stad tot de ongeëvenaarde natuurschoon van het Lake District, er is iets voor iedereen. Ook kun je selecteren op soort bezienswaardigheid, zodat je gericht op zoek kunt gaan naar wat je wilt zien.

Bekijk bijvoorbeeld de prachtige kastelen in Schotland, waaronder Edinburgh Castle en Stirling Castle. Of bezoek de historische steden Bath en Oxford, bekend om hun rijke historie en culturele erfgoed. En als je op zoek bent naar ongerepte natuur, dan is een bezoek aan Snowdonia National Park in Wales een must.