Home » Steun Britblog

Naast Britblog hebben we gewoon onze vaste inkomen voor ons levensonderhoud. Dit betekent dat onze mening op deze website onze echte mening is en we deze dus niet hebben verkocht. (Helaas) kunnen we ons geld niets met de passie voor het Verenigd Koninkrijk verdienen. Maar wil je dat Britblog blijft bestaan en ons steunen? Super!

Reageren en social media

Je kunt ons steunen door te reageren op onze artikelen (dat kan onderaan ieder artikel) of ons te volgen op onze social media (en hier af en toe op te reageren). Wij doen dit namelijk om onze passie te delen en vinden het leuk om te zien dat dit gewaardeerd wordt.

Onze socialmediakanalen:

Affiliate linkjes

Om Britblog financieel te steunen kun je iets kopen via de affiliate linkjes op onze website. Hieronder heb je een overzicht hiervan, als je op deze linkjes drukt en iets bestelt krijgen we daar een klein percentage van, en betaal jij niets extra’s. Als we linken naar deze websites in onze artikelen doen we dat omdat we denken dat deze iets toevoegen, niet omdat we daar wellicht iets mee verdienen. Daarom vind je ook genoeg andere linkjes op onze website.

Vragen?

Lees hier meer over ons. Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.