Home » Typisch Brits » Boeken » DrawYourMap Londen: Voor een stedentrip Londen met kinderen

Hoe houd je stedentrips met kinderen interessant en gezellig? Hoe wek je hun interesse en zorg je ervoor dat zij zelf nog ideeën aanreiken en tips geven aan hun ouders? Vanuit deze vraag werkte DrawYourMap aan leuke reis-doe-boekjes over diverse ‘plekken’ zoals Rome, Amsterdam, Rotterdam, Barcelona, Parijs en ook Londen! Voor kinderen (en hun ouders (zeker weten) vanaf een jaar of 7.
(Wij mogen ook een exemplaar weggeven, zie onder voor meer informatie)

DrawYourMap Londen

DrawYourMap Londen cover

DrawYourMap Londen maakt je stedentrip extra leuk en leerzaam voor kinderen en ouders! Het is een reis-doe-boek voor reisleiders in de dop; kinderen worden uitgenodigd om hun eigen kaart van de stad te maken en zelf op ontdekkingstocht te gaan.
Wist je bijvoorbeeld dat er altijd 6 raven in de ‘Tower of London’ moeten zijn (een koning wilde dat vroeger), of anders…? Je gaat op reis door Londen! De hoofdstad van Engeland waar je meer dan 400 keer op een roltrap kunt staan terwijl je door de hele stad reist. Het boek behandelt elf grote bezienswaardigheden/locaties met leuke feitjes. Zo reis je natuurlijk over de Thames, bezoek je British Museum en wandel je door Hyde Park. Wedden dat de kinderen overal heen willen?

Vormgeving

DrawYourMap is een leuk vormgegeven boek voor je kinderen. Veel vrolijke tekenen en kleine stukjes tekst waardoor het zeer aantrekkelijk is voor kinderen (en hun ouders). In het boekje zit ook een lege stadskaart die de kids zelf kunnen intekenen. Meerdere kinderen? Daar hebben ze ook aan gedacht, je kunt de kaart online downloaden en zo vaak uitprinten als je wilt.

Quiz

DrawYourMap Londen

Daarnaast zit er nog een leuke quiz in DrawYourMap, even controleren of ze nog een beetje opletten. Sowieso blijft het boekje interessant, want een hondje heeft zich op elke pagina verstopt, maar waar?

DrawYourMap is voor €9,95 (ISBN10 9462321620) te koop, kijk voor meer informatie op drawyourmap.nl .

Leon | 2016

Deze pagina bevat een affiliate link naar bol.com. Met deze link krijgt Britblog een klein percentage als je iets aanschaft, de prijs van het boek blijft echter voor de koper hetzelfde.


Categorieën:

,

Geschreven door:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.